ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Termalisme, esports, energies renovables i gossos a la campanya electoral d'Escaldes-Engordany

www.andorradifusio.ad

La circulació de bicicletes elèctriques, el foment de la pràctica esportiva, un parc per a gossos i les energies renovables han estat els aspectes destacats pels candidats a la parròquia d'Escaldes-Engordany.

Les propostes d'Unió per Escaldes-Engordany en matèria esportiva passen per millorar les instal·lacions del Prat del Roure, però també fomentar aquestes pràctiques a la zona d'Engolasters. Jordi Moreno ha avançat que col·locaran a l'avinguda de les Nacions Unides un carril bici i voreres de cautxú per poder practicar esport amb comoditat. Els propietaris d'animals podran gaudir d'un parc per a gossos si Demòcrates+Independents aconsegueix la victòria aquest diumenge. La candidata Núria Barquín ha avançat que l'actual comú ja ha parlat amb la propietat dels terrenys que es mostra favorable al projecte. Serà un lloc on els animals facin exercici, sempre això sí, respectant el descans dels veïns ja que estarà regulat amb horaris i normatives cíviques.

Recuperar el turisme termal que va fer créixer la parròquia el segle passat, és una aposta del PS+Independents per reactivar l'economia a la part alta de la parròquia. El candidat Joaquim Dolsa ha destacat la proposta de construcció d'unes basses exteriors, tradicionals a les estacions termals. A més, ha recordat que aviat es construirà un aparcament de 650 places, que farà l'oferta aquàtica encara més atractiva pels visitants.

La candidatura de Terceravia+Independents ha senyalat avui que el comú hauria d'haver instal·lat plaques d'energia fotovoltaica quan va realitzar les obres de rehabilitació en les quals va aïllar les façanes de l'edifici. La candidata Daisy Rubia ha mostrat el sostre de l'edifici comunal on es podria ubicar fàcilment aquesta infraestructura. Aquesta candidatura té clar que si guanyen faran el possible per ser un exemple de foment del consum d'energia renovables, començant pel mateix edifici comunal.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Sergi Linares

Comparteix:

18.204.55.168