ACO+Demòcrates afirma que les pensions hauran de pujar un 10% en tres anys i Terceravia+UL+I vol potenciar el centre d'alt rendiment a Ordino

www.andorradifusio.ad

Joan Martínez, candidat d'ACO+Demòcrates a Ordino, ha assegurat que si guanyen els comicis les pensions pujaran la propera legislatura un 10% de mitjana. Creu que s'ha de dotar d'unes condicions més dignes els jubilats. Terceravia+UL+I volen potenciar el centre d'alt rendiment de la parròquia.

L'envelliment i les condicions en què es viu serà cada vegada més un dels principals reptes de la societat. Així ho assegurat Joan Martínez, durant una visita de la candidatura d'ACO+Demòcrates a la casa pairal ordinenca. S'ha compromès que hi hagi un augment mitjà de les pensions de prop d'un 10% els propers 4 anys si arriben al poder. Segons ha ressaltat Martínez, s'aconseguiria un resultat similar a que s'establís una tretzena paga.

Els de Terceravia volen potenciar el centre d'alt rendiment de la parròquia. Consideren que són unes instal·lacions de primer nivell infrautilitzades i que caldria donar-hi un revulsiu. Per això aposten per fer-ne més promoció a l'exterior i acollir així estades d'esportistes internacionals potenciant el turisme esportiu. El que sí creuen que caldria és un sistema calefactable per la gespa del camp de futbol per utilitzar-lo també durant els mesos d'hivern. També volen canviar la llei de l'esport per potenciar l'esport de base.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Guillem Casal

Comparteix: