d'Acord aposta per una pujada a 1.200 euros de les pensions, Demòcrates vol millorar les relacions amb els comuns i Terceravia+UL+I canviar la llei de la funció pública

www.andorradifusio.ad

A Andorra la Vella, d'Acord ha centrat novament la mirada en la gent gran i el servei d'atenció domiciliària. Demòcrates proposa la revisió i la millora de les relacions amb els comuns. Terceravia+UL+I vol modificar la llei de la funció pública i facilitar l'eficiència de l'administració.

d'Acord ha aprofitat l'inici de setmana per visitar la casa pairal d'Andorra la Vella. Els membres de la formació han recollit les inquietuds dels padrins i padrines, sobretot lligades a les pensions. El candidat Joaquim Miró ha anunciat que volen apujar-les fins a 1.200 euros. A més, també s'ha fet esment al programa d'atenció domiciliària per tal de potenciar-lo.

Treballar conjuntament amb els comuns per no multiplicar administracions. Aquesta és una de les propostes de Demòcrates per a aquestes eleccions. Després de les crítiques sofertes en matèria de transferències, el candidat Enric Tarrado veu pertinent mirar endavant i no remenar més el que està aprovat. La proposta revertiria no únicament en l'administració sinó també en les inversions i projectes.

L'administració pública ha centrat la jornada d'aquest dilluns per a Tercerravia+UL+I. La formació vol modificar la llei de la funció pública, ja que considera que va tirar-se pel dret a l'hora d'aprovar-la. Per aquest motiu, la candidata Emi Matarrodona considera que cal més diàleg i consens. La formació especifica del col·lectiu també és un dels apartats on s'ha fet èmfasi. L'eficiència i la desburocratització de l'administració també són alguns aspectes que s'haurien de treballar segons Matarrodona, per tal d'adaptar el col·lectiu a les necessitats del país.

Informa: Joel Romero
Imatges: Sergi Linares

Comparteix: