d'Acord copsa bones sensacions a la reunió de poble i Terceravia promet més recursos al sector primari

www.andorradifusio.ad

La candidatura de d'Acord a Sant Julià de Lòria es declara optimista perquè assegura que detecta ganes de canvi. Mentrestant Terceravia aposta per enfortir el sector primari i ajudar-lo en la reconversió.

Després dels mítings de Liberals i Partit Socialdemòcrata a Sant Julià, d'Acord ha celebrat una reunió de poble més propera amb la gent de la parròquia.

El cost de la vida, les pensions o l'habitatge, i en clau laurediana, el vial o Naturlàndia, figuren entre els temes que més interessen als ciutadans i els preocupen.

Estan contents de la rebuda que ha tingut la candidatura mixta i tenen bones sensacions per diumenge. Diuen que la gent espera diàleg i entesa dels polítics per resoldre els problemes reals.

Terceravia+Unió Laurediana+Independents vol reforçar el sector primari amb més recursos perquè pugui diversificar-se.

Demana consens entre totes les parts i la implicació del Govern per dissenyar un seguit d'accions per enfortir la pagesia i la ramaderia. Aposta per continuar explorant quins cultius alternatius poden ser més rendibles.

Una de les propostes és que les explotacions que ho vulguin puguin reconvertir-se en cases rurals adreçades als turistes que busquen aquest tipus d'oferta.

Informa: Laura Massegú/Gerard Gort
Imatge: Fernando Montero/Anna Ginestà

Comparteix: