d'Acord defensa a la Massana la seva visió de l'acord d'associació i Ciutadans Compromesos proposa un ministeri d'Afers Europeus

www.andorradifusio.ad

Europa ha centrat la campanya electoral a la Massana. d'Acord i Ciutadans Compromesos consideren que és un dels reptes més importants de país i defensen el millor acord d'associació possible.

Els candidats de d'Acord la Massana defensen un acord d'associació amb la Unió Europea que permeti mantenir la sobirania nacional i també fiscal i que faciliti gaudir als andorrans de moltes oportunitats, al nivell dels ciutadans europeus. Pallarés veu clau un bon acord d'associació i per això considera fonamental que els dos grups polìtics que formen d'Acord defensin els mateixos posicionaments al Consell General. La candidata demana canviar el ritme de les negociacions amb Europa i no conèixer com van quan ja s'han tancat amb Brussel·les.  

Per la seva banda, Ciutadans Compromesos proposa la creació d'un ministeri d'Afers Europeus que s'encarregui de gestionar el millor encaix del país a Europa. Aquest ministeri conviuria amb el d'Afers Exteriors sense duplicar en cap moment les funcions. Carles Naudi d'Areny-Plandolit ha assenyalat que l'encaix amb Europa és un repte de país que necessita que s'hi destinin tots els recursos possibles perquè si l'acord no acaba de satisfer no superarà un referèndum.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix: