d'Acord defensa la tretzena paga als pensionistes i CC proposa crear la figura del resident digital

www.andorradifusio.ad

d'Acord la Massana defensa la tretzena paga per als padrins en una trobada a la casa pairal. Ciutadans Compromesos vol que Andorra sigui un país digital i proposa la figura de l'E-residència.

Els candidats de d'Acord a la Massana, Judith Pallarés i Vicenç Alay, han conegut de primera mà les preocupacions dels jubilats de la casa pairal.

Pallarés ha posat de manifest les dificultats d'alguns padrins per culpa de les pensions baixes que cobren i ha proposat la realització d'un estudi per oferir una tretzena paga.

La tretzena paga és una proposta que sostenen tant el PS com Liberals d'Andorra. d'Acord defensa que les pensions siguin prou dignes per cobrir les necessitats bàsiques dels padrins i que puguin viure sense estretors.

Per la seva banda, Ciutadans Compromesos vol impulsar el desenvolupament digital del país i aconseguir que els tràmits amb l'administració siguin menys feixucs. Alhora defensen la necessitat de reduir-los per tal que els ciutadans tinguin una relació més fluida amb el sector públic.

Ciutadans Compromesos proposen crear la figura de l'E-residència, que va molt lligada a la inversió estrangera. El resident digital no gaudiria dels drets d'un resident físic, però podria fer tota mena de tràmits al país sense personar-s'hi. A més pagaria impostos.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Anna Romagosa    

Comparteix: