d'Acord la Massana demana reformes al Comapedrosa i Ciutadans Compromesos vol el desenvolupament digital del país

www.andorradifusio.ad

d'Acord la Massana demana que es facin les reformes previstes al refugi del Comapedrosa i Ciutadans Compromesos vol impulsar el desenvolupament digital del país.

d'Acord la Massana demana que es facin les reformes previstes al refugi del Comapedrosa. La cura de la instal·lació depèn del Govern des de fa uns mesos i Judith Pallarés critica que encara no s'hi ha fet res. A més assegura que no s'ha explicat quines són les reformes programades. Pallarés considera que el poble ha de rebre informació sobre el que es vol fer al refugi. d'Acord veu el Comapedrosa com un atractiu turístic per a la parròquia i per això assenyalen que faran un seguiment acurat del manteniment del refugi.

Per la seva banda, Ciutadans Compromesos vol impulsar el desenvolupament digital del país i aconseguir que els tràmits amb l'administració siguin menys feixucs. Alhora defensen la necessitat de reduir-los per tal que els ciutadans tinguin una relació més fluida amb el sector públic. Carles Naudi d'Areny-Plandolit ha explicat la proposta per crear la figura de l'E-residència, que va molt lligada a la inversió estrangera. El resident digital no gaudiria dels drets d'un resident físic, però podria fer tota mena de tràmits al país sense personar-s'hi. A més pagaria impostos.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Anna Romagosa    

 

Comparteix: