d'Acord prioritza el turisme, Terceravia+UL+I reuneix tots els candidats al Claror i Demòcrates vol reconvertir les llars de jubilats

www.andorradifusio.ad

d'Acord de Sant Julià s'ha marcat com a prioritat incentivar el turisme, mentre que Terceravia ha assegurat davant la seva gent que treballaran per la parròquia i pel país. Pel que fa a Demòcrates, volen col·laborar amb els comuns per transformar les llars de jubilats en centres de dia.

Incentivar el turisme a Sant Julià és una de les prioritats de d'Acord, en cas d'arribar al Consell General. El candidat Joan Fernández ha recalcat que treballaran colze a colze amb Andorra Turisme.

La potenciació de les rutes vinícoles, la millora de l'estació d'esquí nòrdic i la possible creació d'una granja escola són algunes de les propostes del partit.

A banda d'aquests aspectes també volen fer èmfasi en altres elements per fer front a la manca de visitants.

Davant dels lauredians i lauredianes, a l'acte principal de campanya de Terceravia+Unió Laurediana+Independents a Sant Julià, Josep Majoral i Carine Montaner han recordat que es presentaven per responsabilitat i gratitud i per servir al país.

Després de quatre anys al Consell General han insistit que cal fer passos segurs, però mantenint les especificitats. Montaner ha fet una defensa ferma del sector primari, mentre que Majoral ha recordat quines són les seves prioritats.  

Demòcrates vol treballar conjuntament amb els comuns per transformar les llars de jubilats en centres de dia per a gent gran amb problemes de dependència.

La idea és complementar el servei amb atenció domiciliària. L'objectiu és que les persones amb fragilitat o dependència lleu puguin endarrerir l'ingrés en centres sociosanitaris.  

Álvarez ha recordat que s'està treballant perquè els especialistes o la farmàcia passin pel tercer pagador, en general per a tothom qui tingui dificultats.

Informa: Laura Massegú-Joel Romero
Imatge: Fernando Montero-Sergi Linares

Comparteix: