d'Acord reclama millores a la carretera d'Arinsal i CC aposta per impostos competitius

www.andorradifusio.ad

d'Acord la Massana denuncia que s'ha de millorar la carretera d'Arinsal, una inversió que està pendent des de fa temps. Per la seva banda, Ciutadans Compromesos aposta per uns impostos competitius.

Els candidats de d'Acord a la Massana s'han reunit amb veïns d'Arinsal i han parlat sobre els problemes d'aquesta localitat. Un és una inversió pendent del Govern per millorar la carretera que uneix Arinsal amb la Massana, un fet que la candidatura considera molt necessari.

També han parlat de la necessitat que millorin les condicions laborals dels temporers i dels residents. Entre altres mancances hi ha la de l'habitatge. Consideren que es podria apostar per pràctiques com la dels pisos compartits entre padrins i temporers.

Ciutadans Compromesos s'ha reunit amb veïns de l'avinguda del Ravell a la Massana, on ha parlat de fiscalitat i de la necessitat d'anar cap a uns impostos competitius.

Carles Naudi d'Areny-Plandolit ha criticat les propostes de d'Acord i ha defensat una fiscalitat sobirana que aposti per empresaris, autònoms i famílies

Ciutadans Compromesos defensa que s'ha de fer atractiu el país per fer venir inversió estrangera i generar treball.

Informa: S. Mestre/P. Moliné
Imatges: V. Bellot/G. Casal
Locució: S. Cano

Comparteix: