d'Acord es reuneix amb nous votants a Sant Julià, Terceravia+UL+I visita la Llar de Lòria i Demòcrates proposa convertir les llars en centres de dia

www.andorradifusio.ad

A Sant Julià de Lòria, d'Acord s'ha reunit amb nous votants en una trobada informal. Terceravia ha visitat la Llar de Lòria i Demòcrates ha presentat la proposta de convertir les llars de jubilats en centres de dia per a la gent gran

Acompanyats de la música d'un Dj, la candidatura de d'Acord a Sant Julià ha organitzat una trobada lúdica amb els nous votants de la parròquia. L'objectiu era explicar-los de manera propera les propostes que d'Acord fa per als joves i animar-los a exercir el dret a vot. Un dels aspectes que els han traslladat ha estat el de la representativitat i que aposten per un canvi del sistema electoral.

Els candidats lauredians de Terceravia han visitat la Llar de Lòria per explicar als padrins i padrines de la parròquia les propostes que porten per a ells al programa electoral. Els han traslladat que per a la seva formació la gent gran compta molt i els han explicat els plans de prevenció específics que proposen. També es comprometen a mantenir les pensions, perquè puguin tenir una qualitat de vida més digna.

Demòcrates vol treballar conjuntament amb els comuns per transformar les llars de jubilats en centres de dia per a gent gran amb problemes de dependència. La idea és complementar el servei amb atenció domiciliària. L'objectiu és que les persones amb fragilitat o dependència lleu puguin endarrerir l'ingrés en centres sociosanitaris. Álvarez ha recordat que s'està treballant perquè els especialistes o la farmàcia passin pel tercer pagador.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Fernando Montero

Comparteix: