d'Acord vol equiparar les pensions al salari mínim, Terceravia+UL+I proposa que l'UdA busqui alternatives al tabac i Demòcrates aposta a Escaldes-Engordany pel medi ambient

www.andorradifusio.ad

A Escaldes-Engordany, el medi natural ha centrat part de la campanya. També el col·lectiu de gent gran.

Tenir cura de la gent gran que durant molts anys han tirat endavant el país amb les seves respectives professions és una obligació de la qual d'Acord creu que no s'ha de defugir. Aquesta candidatura territorial a Escaldes-Engordany ha presentat i explicat el projecte polític d'aquesta coalició de forces a un nombrós públic a la llar de jubilats. El candidat Marc Magallón ha explicat que una pensió per sota del salari mínim no és digna per a una persona en la seva vellesa i que al programa liberal es proposa equiparar-los.

La recerca d'alternatives rentables al cultiu del tabac és un dels punts al programa de la candidatura de Terceravia+Uniolaurediana+Independents del que avui ha parlat el candidat territorial escaldenc Josep Pubill des de l'encreuament de Sacalma enfront del poble d'Engordany. Defensa que juntament amb la Universitat d'Andorra s'hauria de treballar per la creació d'un o uns departaments científics que fessin investigació agrària cercant substitutius a l'actual producte estrella dels camps andorrans, el tabac.

El pont de la Tosca ha estat el punt d'encontre en el qual s'han trobat els candidats territorials de Demòcrates Sílvia Calvó i Javier Giménez per parlar de protecció del medi ambient. Calvó ha anunciat que un dels punts que porten al programa en aquest sentit té a veure amb l'elaboració de la llei d'avaluació d'impacte ambiental. L'actual ministra de Medi Ambient en funcions ha recordat que s'ha de desenvolupar la llei de protecció del medi natural, el paisatge i la biodiversitat.

Informa: Sílvia Mestre
Imatges: Vicente Bellot

Comparteix: