Els candidats d'Ordino celebren la netedat de la campanya

www.andorradifusio.ad

El primer votant a Ordino ha estat una infermera abans d'anar a treballar. La participacio és molt alta. 1.700 electors hi estan cridats a les urnes.

El primer candidat a votar ha estat el de Demòcrates Joan Martínez. A la sala ha coincidit amb el candidat de d'Acord, Marc Galabert. Martínez ha destacat "el civisme i la cordialitat que hi ha hagut entre els candidats i el ciutadans de la parròquia. És senyal d'una maduresa democràtica i ens diu que a Ordino tots som un agran família". El candidat de d'Acord, Marc Gelabert, per la seva banda, creu que "val la pena que el país comenci a mirar-se amb més alegria i coherència i, sobretot, que la majoria que surti d'aquestes eleccions sigui capaç d'arribar a un consens que tots necessitem per fer avançar al país".

Minuts més tard ha votat el candidat de Progressistes SDP. Felip Gallardo creu que aquest diumenge és un dia de canvi, per un país "més social, més progressista i més europeista".

Finalment han votat els candidats de Terceravia+Unió Lauredià+Independents. "Estem molt satisfets de la feina que hem fet fins ara. Independentment dels resultats volem continuar treballant per Ordino", assegura Noemí Amador.

Tots els candidats han coincidit que ha estat una campanya neta.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix: