CC defensa la prudència amb Europa i d'Acord reclama les reformes al refugi del Comapedrosa

www.andorradifusio.ad

Ciutadans Compromesos defensa un acostament amb Europa prudent. Des de d'Acord la Massana demana millores al refugi del Comapedrosa.

Ciutadans Compromesos aposta per l'acostament amb Europa, amb prudència i buscant el consens. El candidat de la formació política massanenca, Carles Naudi d'Areny-Plandolit, diu que ara la majoria de les forces polítiques s'acosten a la seva postura.

Afirma que si entren al Consell General demanaran que es creï la figura de l'observador actiu en les negociacions per assolir un acord d'associació amb la UE i estudis d'impacte del que podria suposar aquest tractat. Considera que s'ha d'anar cap a Europa, però no a qualsevol preu.

d'Acord la Massana demana que es facin les reformes previstes al refugi del Comapedrosa.

La cura de la instal·lació depèn del Govern des de fa uns mesos i Judith Pallarés critica que encara no s'hi ha fet res. A més, assegura que no s'ha explicat quines són les reformes programades.

Pallarés considera que el poble ha de rebre informació sobre el que es vol fer al refugi. d'Acord veu el Comapedrosa com un atractiu turístic per a la parròquia i per això assenyalen que faran un seguiment acurat del manteniment del refugi.

Informa: P. Moliné/S. Cano
Imatges: G. Casal/A. Romagosa

Comparteix: