Ciutadans Compromesos, disposat a pactar amb algunes condicions

www.andorradifusio.ad

Ciutadans Compromesos ha estat el primer vencedor de la nit electoral, després d'aconseguir el 56,13% dels vots a la Massana. Carles Naudi d'Areny-Plandolit i Raul Ferré s'han convertit en els primers candidats electes de la nit.

Felicitat a la seu de Ciutadans Compromesos després de la victòria de Carles Naudi d'Arenys-Plandolit i Raul Ferré amb més del 56% dels vots. Ara, mà estesa de cara a intentar formar un nou Govern.

Partien com a favorits i han confirmat els pronòstics. Ciutadans Compromesos s'ha convertit en el primer gran guanyador de la nit, en aconseguir el 56,13% dels vots a la Massana. La formació ha celebrat la victòria sent conscient que pot esdevenir clau per a la configuració de govern. "No anem en contra de ningú, aleshores amb aquella força o forces que vulguin fer avançar al país amb aquelles premises que posem sobre la taula: que tinguin idees per millorar les oportunitats dels nostres joves, les pensions dels nostres padrins, estarem disposats a parlar" assegurava Naudi d'Areny-Plandolit.

Un dels aspectes que més amoïnava la formació era l'increment dels vots blancs, que aquests comicis han estat 164. "Esperàvem 150 vots més en blanc aproximadament i ens podia perjudicar. Tot i que hi hagués estat, amb els números sobre la taula hauríem pogut aguantar la posició i celebrar la victòria", explica ara Naudi d'Areny-Plandolit.

Precisament el partit ha sumat 248 més que d'Acord. D'aquesta manera, Naudi repetirà com a conseller general i s'estrenarà Raul Ferré, que era cònsol menor.

Els resultats deixen Ciutadans Compromesos amb dos consellers generals a l'hemicicle i la possibilitat de ser una peça clau en el nou entramat polític.

Informa: Joel Romero
Imatges: Guillem Casal

Comparteix: