Cua abans d'obrir a la Massana, la parròquia on més ha pujat el nombre de votants

www.andorradifusio.ad

A La Massana hi havia cua a les nou per accedir a la sala de votació a la sala la Closeta. És la parròquia on més ha pujat el nombre de votants respecte el 2015, i ja se superen els 3.000.

El primer elector ha volgut complir ben d'hora amb les urnes. Albert Pardás ha estat el més matinador per poder aprofitar bé el dia.

Els candidats més matiners a votar han estar els de d'Acord, Judith Pallarés i Vicenç Alay, que han votat alhora, als voltants de les 10.15 hores. Somriures i esperança per un resultat incert. "Amb il·lusió. Molt emocionant, quedarem tots expectants tot el dia per veure els resultats tant de la parròquia com del país, que són incerts a tot arreu", reconeixia Pallarés.

A les 11 hores votava el candidat de Ciutadans Compromesos, Carles Naudi d'Areny-Plandolit, que destacava l'alta participació fins al moment. "Sembla que les persones estan venint a participar i hi ha hagut un vot judicial força important. Ens hem de felicitar que a tot el país hi hagi el màxim de representació", celebrava Carles Naudi d'Areny-Plandolit.

L'últim candidat a exercir el dret de vot ha estat el fins fa poques setmanes cònsol menor de la Massana, Raul Ferré, de Ciutadans Compromesos. 

Durant tot el matí el degoteig de persones per la sala de votació ha estat constant i el migdia ha estat l'hora de màxima afluència. Per a Maria Talarn, de 20 anys, aquesta era la primera vegada. Ha pujat de Barcelona expressament. "Tenia molt clar què votar. M'he estat mirant tots els debats i crec que he fet una bona votació, amb consciència", deia molt segura.

Seguint el desenvolupament de la jornada ha estat el cònsol major massanenc, David Baró, que esperava una jornada tranquil·la i animava a la participació.

Fins a les 19 hores les 3.067 persones amb dret a vot a la Massana tenen temps per fer-ho. 833 ho van fer ja a la Batllia.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Sergi Linares

Comparteix: