El col·legi lauredià registra cues des d'abans d'obrir

www.andorradifusio.ad

Abans de les 9 hores, la cua per votar ja era ben visible davant la porta de la casa comuna de Sant Julià de Lòria. Una cua que s’ha anat fent més llarga amb el pas de les hores i ha acabat vorejant gairebé tot l’edifici.

El primer a votar ha estat un treballador del comú lauredià, que d’entrada només ho ha pogut fer per la llista territorial, perquè quan ha sortit de la cabina de vot no trobava l’altre sobre. Més tard ha tornat perquè l’ha trobat a la butxaca i ha acabat d’exercir completament el seu dret. Serà, sense cap dubte, una de les anècdotes de la jornada, com també ho seran aquells joves que aquest diumenge poden votar per primera vegada.

A mig matí han començat a arribar els representants de les candidatures territorials. La coalició de d’Acord ho ha fet al complet, acompanyats de la família. Han fet una crida a la participació, convençuts que l’entesa de PS i Liberals s’ha entès. "El millor moment per castigar o felicitar una acció política és el moment del vot i per això hem animat a molta gent a votar", insistia el candidat Gerard Alís.

Els candidats lauredians de Demòcrates també han acudit a les urnes acompanyats de la família. Carles Álvarez ha desitjat una gran participació, que ja començava a detectar, i repetir de nou la majoria.

Josep Majoral, de Terceravia+Unió Laurediana+Independents, ha demanat votar amb seny apuntant que són potser les eleccions més important de la història del país, amb l’acord d’associació a l’horitzó.

La cua per votar a Sant Julià de Lòria s’ha mantingut durant tot el matí. Fins i tot ha arribat a donar la volta a l’edifici de casa comuna. Això sí, la parada obligatòria després de votar era a la sala de la llar de foc, on hi havia esmorzar de coca amb xocolata i fuet.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Fernando Montero

Comparteix: