Demòcrates referma a la Gallina el compromís per potenciar els esdeveniments esportius, d'Acord reclama pensions millors i Terceravia+UL+I es reuineix amb els joves

www.andorradifusio.ad

Demòcrates, a Sant Julià ha parlat de la voluntat de seguir potenciant esdeveniments esportius. Per la seva banda d'Acord reclama unes pensions millors i un hospital de dia pels padrins. Terceravia es reuneix amb joves per conèixer les seves inquietuds.

Demòcrates ha escollit el coll de la Gallina, un port de muntanya que ha fet fortuna a la Vuelta, per parlar de la voluntat de seguir portant esdeveniments esportius, tant professionals com de caràcter aficionat. Des de la candidatura consideren que és una bona fórmula per fer conèixer el Principat, també relacionant-lo amb un dels seus actius com és el medi natural i la muntanya. Disciplines com l'esquí, el ciclisme i les curses de muntanya són en les que es vol seguir acollint competicions per promocionar Andorra.

Un hospital de dia perquè els padrins i padrines de Sant Julià no s'hagin de desplaçar i més places de residència assequibles. Són algunes de les propostes que d'Acord porta al seu programa electoral per a la gent gran. Els integrants de la candidatura les han explicat a la Llar de Lòria. També volen més ajudes socials perquè puguin viure més temps a casa seva i la cobertura al 100% dels medicaments i la sanitat. I el més important, una revisió de les pensions.   

Terceravia+Unió Laurediana+Independents considera un èxit la trobada amb joves. Han vist la seva preocupació pels problemes reals, com l'habitatge, l'avortament, les relacions amb Europa o les dificultats per emancipar-se. Volen deixar clar que no els han ensenyat a votar i donen per fet que són més responsables que alguns polítics. L'acte va finalitzar amb un concert del músic Patxi Leiva, resident a Sant Julià de Lòria.

Informa: Laura Massegú-David Domingo
Imatge: Fernando Montero-Albert Refart

Comparteix: