La fiscalitat de les petites empreses des de Terceravia+UL+I, Progresistes SDP parlant de cultura, d'Acord a l'Espai Jove i Demòcrates visitant la llar de jubilats a les territorials d'Escaldes-Engordany

www.andorradifusio.ad

A Escaldes-Engordany Terceravia que vol que es reactivi el sector de la construcció amb mesures fiscals, els Demòcrates han acompanyat la gent gran a la llar de jubilats, d'Acord al seu torn s'ha apropat als joves i Progressistes SDP reclama més promoció cultural a l'exterior.

Progressistes SDP des de la candidatura territorial a Escaldes-Engordany es qüestiona si Andorra Turisme fa prou per la promoció exterior de la cultura del país. La candidata Elisabet Zoppetti considera que també la seva parròquia podria tenir més activitats a les infraestructures existents com el CAE i que es podria promocionar a nivell internacional amb més assiduïtat museus com el Thyssen que conté col·leccions extraordinàries i que eleven la qualitat de l'oferta cultural andorrana.

La llar de jubilats ha estat l'objectiu de la territorial de Demòcrates a Escaldes-Engordany on han pogut explicar mesures com la pujada de pensions més enllà del IPC que l'actual Govern en funcions ha posat en marxa. La candidata Sílvia Calvó ha explicat que aquest augment en 3 o 4 anys esperen que esdevingui com una tretzena paga. A la gent gran els  han explicat altres projectes que els poden interessar força com el pla intergeneracional.

Els candidats de la territorial de d'Acord han volgut avui ser al costat dels joves d'Escaldes-Engordany i Rosa Gili i Marc Magallón s'han apropat a l'Espai Jove de la parròquia. Rosa Gili ha recordat projectes com el Jovial del govern socialdemòcrata i la necessitat de retornar a aquestes polítiques. Per la seva banda Marc Magallón ha reconegut que el desencant dels joves amb la política és culpa dels polítics.

Josep Pubill ha reclamat avui més incentius pel sector de la construcció que segons Terceravia+Unió Laurediana+Independents hauria de comptar amb unes mesures fiscals que fessin més atractiva la inversió en aquest sector. El candidat territorial ha reclamat aquestes mesures per també donar més estabilitat als petits empresaris que pateixen per una possible doble imposició. Pubill ha insistit que la construcció no és un sector de grans empreses només, sinó que la majoria són petites societats en gran part familiars.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Vicente Bellot

 

Comparteix: