Grans cues per votar a la capital

www.andorradifusio.ad

La sala Consòrcia del Centre de Congressos ha estat l'escenari novament de votació a Andorra la Vella per als 8.097 electors cridats a les urnes. Aquesta xifra suposa un increment de gairebé el 10% respecte dels comicis anteriors.

L'obertura del col·legi ha estat acompanyada dels més matiners a l'hora de dipositar el vot. Xavi Vila, per exemple, no es volia perdre la neu a les pistes. Els cossos especials tampoc han desaprofitat l'oportunitat de votar en aquests comicis. Tot i això, la dada destacada de la jornada han estat els 2.316 vots a la Batllia. "És un bon indicador", assegurava la cònsol major, Conxita Marsol.

La parròquia amb més electors també ha estat marcada per les quatre llistes a la territorial. La més matinera dels candidats ha estat Emi Matarrodona de Terceravia. Recorda que anys enrere a primera hora hi havia poca gent i celebra que els votants matinin més enguany.

Passades les 10 hores arribava el candidat de Progressistes SDP Àngel Dalmau. Insisteix que molta gent vol votar sense ser vista, però tot i això s'ha mostrat sorprès pel nombre de vots judicials.

A les 11.30 hores ho feien els candidats de d'Acord, Joaquim Miró i Sílvia Ferrer. Desitgen una alta participació i adverteixen que no es poden preveure els resultats a priori.

Per últim, el candidat de Demòcrates Enric Tarrado ha estat el darrer a dipositar el vot. Ha demanat unitat.

La jornada electoral també ha deixat imatges de cua llarguíssima passades les 12.

Informa: Joel Romero
Imatges: Albert Refart

Comparteix: