Terceravia i Demòcrates fan una darrera crida als votants i d'Acord es troba amb nous electors

www.andorradifusio.ad

A Sant Julià, Terceravia ha fet una darrera crida pel vot, satisfets de la feina feta durant la campanya. Demòcrates es mostren optimistes per aconseguir els dos representants lauredians. I d'Acord s'ha reunit amb nous votants en una trobada informal.

Des de Terceravia s'han mostrat satisfets perquè ha estat una campanya neta, tot i que dura. Esperen que no s'hagin generat dubtes i que els ciutadans ho hagin entès.

Creuen que la disputa de Sant Julià serà ajustada, però encaren els comicis amb la satisfacció de la feina feta. Josep Majoral ha aprofitat per agrair la tasca dels mitjans de comunicació i ha fet una última crida pel vot

Demòcrates s'ha mostrat confiat per aconseguir els dos consellers de la parròquia laurediana. Carles Álvarez ha destacat que s'ha arribat a molta gent durant aquests dies de campanya i veu amb optimisme els comicis del diumenge.

El candidat ha remarcat que aprofitaran la jornada d'aquest divendres per acabar de captar algun vot i adjudicar-se una parròquia històricament lligada a Unió Laurediana.

Acompanyats de la música d'un Dj, la candidatura de d'Acord a Sant Julià ha organitzat una trobada lúdica amb els nous votants de la parròquia.

L'objectiu era explicar-los de manera propera les propostes que fan per als joves i animar-los a exercir el dret a vot.

Un dels aspectes que els han traslladat ha estat el de la representativitat i que aposten per un canvi del sistema electoral.

A la tarda, a partir de ls 14.30h, els candidats Gerard Alís i Joan Fernández respondran a les preguntes dels ciutadans en un Facebook Live.

Informa: Laura Massegú/Joel Romero
Imatge: Fernando Montero/Sergi Linares

Comparteix: