Terceravia+UL+I denuncia col·lapse a la justícia, Progressistes SDP reivindica més projecció cultural i d'Acord se centra en la gent gran

www.andorradifusio.ad

A Escaldes-Engordany Terceravia+UL+I ha denunciat la situació de col·lapse del poder judicial,  Progressistes SDP ha parlat de la necessitat de promocionar la cultura a nivell internacional i d'Acord vol que es tingui més cura de la gent gran.

França Riberaygua ha parlat de justícia davant la seu d'aquest ministeri per denunciar la situació actual de col·lapse que pateix aquest poder.

La candidata territorial de Terceravia+Uniólaurediana+Independents per Escaldes-Engordany considera que la justícia a Andorra no és independent i com a exemple ha esmentat càrrecs com el del president del Tribunal Superior de la Justícia de qui ha dit que no compta amb un bagatge professional adequat per exercir aquest càrrec. Riberaygua ha enumerat altres exemples que refermen la seva opinió

Progressistes SDP des de la seva candidatura territorial a Escaldes-Engordany es qüestiona si Andorra Turisme fa prou per la promoció exterior de la cultura del país.

La candidata Elisabet Zoppetti considera que també la seva parròquia podria tenir més activitats a les infraestructures existents com el CAEE i que es podria promocionar a nivell internacional amb més assiduïtat museus com el Thyssen que conté col·leccions extraordinàries i que eleven la qualitat de l'oferta cultural andorrana.

Tenir cura de la gent gran que durant molts anys han tirat endavant el país amb les seves respectives professions és una obligació de la qual d'Acord creu que no s'ha de defugir

La candidata Rosa Gili va declarar que una pensió per sota del salari mínim no és digna per a una persona en la seva vellesa. La candidatura territorial d'Escaldes-Engordany de d'Acord també proposa un servei d'acompanyament.

Aquesta candidatura territorial a Escaldes-Engordany va presentar i explicar dimecres el projecte polític d'aquesta coalició a un nombrós públic a la llar de jubilats.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Vicente Bellot

Comparteix: