Terceravia+UL+I fa una darrera crida pel vot a Sant Julià i Demòcrates planteja amb optimisme la contesta a la parròquia

www.andorradifusio.ad

A Sant Julià, Terceravia ha fet una darrera crida pel vot, satisfets de la feina feta durant la campanya. Des de Demòcrates són optimistes per aconseguir els dos representants.

Des de Terceravia s'han mostrat satisfets perquè majoritàriament ha estat una campanya neta, tot i que dura. Estan contents perquè han pogut explicar les seves propostes. Esperen que no s'hagin generat dubtes i que els ciutadans ho hagin entès. Creuen que la disputa de Sant Julià serà ajustada, però encaren els comicis amb optimisme i amb la satisfacció de la feina feta. Josep Majoral ha fet una última crida pel vot.  

Demòcrates s'ha mostrat confiat per aconseguir els dos consellers de la parròquia laurediana. Carles Álvarez ha destacat que s'ha arribat a molta gent durant aquests dies de campanya i veu amb optimisme els comicis del diumenge. El candidat ha remarcat que aprofitaran la jornada d'aquest divendres per acabar de captar algun vot i adjudicar-se una parròquia històricament lligada a Unió Laurediana.

Informa: Laura Massegú-Joel Romero
Imatge: Fernando Montero-Sergi Linares

Comparteix: