Ciutadans Compromesos, en condicions de mantenir grup parlamentari

www.andorradifusio.ad

Ciutadans Compromesos i Demòcrates ha estat la primera candidatura guanyadora en aquestes eleccions generals. Ho han fet amb el 47,72% davant la coalició socialdemòcrata i Acció+Independents.

Alegria i emoció a la seu de Ciutadans Compromesos, perquè han estat la primera candidatura guanyadora d'aquestes eleccions generals. Carles Naudi d'Areny-Plandolit i David Montané s'han convertit en els primers candidats electes amb més del 47% dels vots.

Abans de les nou de la nit, els candidats de la Ciutadans Compromesos i Demòcrates entraven a la seva seu entre ovacions dels presents. De fet, la candidatura començava la cursa electoral com a favorita després de les victòries de Ciutadans Compromesos els dos passats comicis. I tot i que fins a l'últim moment no han baixat la guàrdia, l'experiència al Consell General ha estat un grau a l'hora de treballar pel país.

"Aquesta solvència de coneixement, de procés, de com funcionen les coses en l'àmbit de consell i de govern. Doncs dona la garantia, a qui t'ha votat i a qui no, que des del primer dia treballarem per tots ells."
Carles Naudi d'Areny-Plandolit - Candidat electe CC+Demòcrates

Es mostren segurs dels missatges que han enviat i de les propostes que consideren que els electors han recolzat molt bé. Els dos partits de la coalició guanyadora a la Massana ja porten treballant quatre anys i asseguren que l'avinentesa ha sigut molt bona. Tot i això, el propòsit és mantenir la identitat i el grup parlamentari propi. 

"El nostre propòsit es mantenir el grup parlamentari propi si així ho acaba de permetre l'escrutini, i per tant, doncs en aquest encreuament de consellers nacionals i territorials crec que podem fer molt bona feina."
Carles Naudi d'Areny Plandolit, candidat de CC+Demòcrates

La participació ha estat un tema clau tota la jornada amb un cert temor que disminuís molt, però el percentatge de vots a la Massana ha superat el 71%. Asseguren que és un bon senyal perquè a més votants més real és el resultat. Naudi ha aprofitat també per agrair l'actitud dels candidats de les altres llistes i ha recordat que l'objectiu és posar-se a treballar per a tots els ciutadans.

Informa: Maria Lucena
Imatges: Eric Escabias

Comparteix:

Nacional