Acció+Independents de la Massana afirma que només donarà suport a la investidura de Judith Pallarés. Ciutadans Compromesos i Demòcrates volen continuar ampliant l'oferta educativa

www.andorradifusio.ad

Acció+Independents a la Massana assegura que en cas de guanyar només donaria suport a la seva cap de llista a la nacional, Judith Pallarés. D'altra banda, Ciutadans Compromesos i Demòcrates expressen la necessitat de continuar potenciant l'educació i l'emancipació juvenil.

Ciutadans Compromesos i Demòcrates consideren essencial potenciar l'educació en aspectes com el bon ús de les noves tecnologies, sobretot en un context on des de petits comencen a tenir-hi relació. També asseguren que s'ha de continuar creixent en oferta educativa com es farà amb l'ampliació de la Universitat d'Andorra i els màsters oficials, que obren més portes als joves. I un altre punt important per a la candidatura és impulsar l'emancipació juvenil.

"Andorra és un cas d'èxit perquè s'estan implantant diverses universitats privades i també afavoreixen la creació de titulacions al país. Tenim el ferm convenciment que cal seguir impulsant amb  projecte com el dels pisos públics a preu assequible, que els joves es puguin emancipar."
Carles Naudi d'Areny-Plandolit, candidat de CC+Demòcrates

D'altra banda i després d'una setmana de campanya electoral, des de Acció+Independents de la Massana afirmen que si guanyessin els comicis només donarien suport a la investidura de la seva cap de llista a la nacional, Judith Pallarés, rebutjant, per tant, altres formacions com Demòcrates o Liberals. 

"Nosaltres només donarem suport a una candidatura a la investidura de Judith Pallarés, on només hi hagi Acció+Independents i ningú més. No donarem cap suport a cap altra candidatura que inclogui Ciutadans Compromesos, Demòcrates o Liberals d'Andorra." 
Josep Fusté, candidat d'Acció+I 

Asseguren que encara veuen les eleccions molt obertes i es mostren molt confiats, tot i ser difícil fer pronòstics. Fent un recull de les inquietuds que els ha expressat la ciutadania, expliquen que el que demanen és un canvi en la manera de fer les coses per fer més pròxima la política, objectiu que ells volen aconseguir.

Informa: Maria Lucena
Imatges: Marta Paixà

Comparteix:

Parròquies