Acció+Independents afirma que només donarà suport a la investidura de Judith Pallarés. Ciutadans Compromesos i Demòcrates volen continuar ampliant l'oferta educativa i la coalició soacialdemòcrata proposa una llei de dependència

www.andorradifusio.ad

Acció+Independents a la Massana assegura que en cas de guanyar només donaria suport a la seva cap de llista a la nacional, Judith Pallarés. Ciutadans Compromesos i Demòcrates busquen millorar la qualitat de vida dels massanencs i la coalició socialdemòcrata proposa un pla integral per la dependència en la gent gran. 

Ciutadans compromesos i Demòcrates busca millorar la qualitat de vida dels massanencs. Es basen en tres projectes concrets. Alguns dels quals ja s'han fet públics, com la creació de la vorera de la Massana fins a Erts, que ja s'ha començat i la millora dels revolts per poder circular amb més seguretat fins a l'estació de Pal. Una altra mesura que consideren important i que a més asseguren que és de fàcil implementació, és l'ampliació de les freqüències dels busos. Amb aquestes propostes, expliquen, es contribueix també a la mobilitat sostenible. 

"La línia que puja d'Andorra la Vella fins a Arinsal que passa per la Massana, ara actualment quan el vols agafar i anar a Arinsal està molt saturada. Per tant, si posem més freqüència de busos millorarà la qualitat de vida dels massanencs."
David Montané, candidat CC+Demòcrates 

D'altra banda després d'una setmana de campanya electoral, des d'Acció+Independents de la Massana asseguren que si guanyessin les eleccions només donarien suport a la investidura de la seva cap de llista a la nacional, Judith Pallarés, rebutjant, per tant, altres formacions com Demòcrates i Liberals. 

"Nosaltres només donarem suport a una candidatura a investidura de Judith Pallarés, on només hi hagi Acció+I i ningú més. No donarem suport a cap altra candidatura que inclogui Ciutadans Compromesos, Demòcrates o Liberals."
Josep Fusté, candidat d'Acció+I 

Asseguren que encara veuen les eleccions molt obertes i que tot i que és difícil fer un pronòstic, estan molt confiats. Fent un recull de les inquietuds que els ha expressat la ciutadania, expliquen que el que demanen és un canvi en la manera de fer les coses i fer més pròxima la política, i ells volen fer-ho. 

Per la seva part, la coalició socialdemòcrata proposa una llei de la dependència amb un pla integral per pal·liar l'efecte dels anys i la soledat. Per a la candidatura és molt important aquesta part de la població. Consideren, i així també els ho han fet arribar, que els centres sociosanitaris han de ser l'últim recurs i que ha de prevaldre poder ser a casa. Per això proposen implementar una xarxa d'atenció domiciliària pública. 

"Dins d'aquest pla integral de dependència ens agradaria fer una xarxa d'atenció domiciliaria pública que estigués vigent les 24 hores del dia durant els 7 dies de la setmana."
Mariona Gonzàlez, candidata Suplent PS SDP +

També proposen plans per als cuidadors de persones dependents amb l'objectiu de millorar les seves condicions laborals. 

Informa: Maria Lucena
Imatges: Marta Paixà - Ricard Tenza- Jordi Seabra

Comparteix:

Parròquies