Andorra Endavant considera cabdal garantir el futur agrícola i ramader, mentre que la coalició entre Acció, Demòcrates i Liberals anuncia millores a la xarxa viària

www.andorradifusio.ad

Andorra Endavant considera indispensable garantir la continuïtat del sector agrícola i ramader. Per la seva part la candidatura entre Acció Comunal més Demòcrates i Liberals anuncia que millorarà la xarxa viària de la parròquia. 

El sector de la ramaderia i l'agricultura és cabdal i cal garantir la continuïtat, segons les candidates territorials d'Andorra Endavant. Més en un context on les opcions laborals per als mes joves, menys sacrificades i millor retribuïdes, fan que el relleu generacional sigui incert. Per això volen aportar millores i per aconseguir-ho mantindran reunions amb el sector per determinar les seves necessitats. 

"Volem parlar tant amb els ramaders com amb els agricultors per poder buscar solucions i que tinguin un benestar i un millor futur. Comptem que aquests ramaders i agricultors tenen una feina molt dura."
Liliana Teixeira, candidata suplent d'Andorra Endavant

Consideren que el sector ha de tenir veu en les decisions que puguin afectar la preservació del medi natural. 

Millorar la xarxa viària és un dels objectius de la coalició a Ordino entre Acció Comunal, Demòcrates i Liberals. Primer finalitzant les obres d'eixamplament de la CG-3 a l'altura de les Salines i a la sortida de Llorts. Les obres tindrien una durada d'un any i s'acompanyarien amb la substitució de les proteccions de ferro per unes de fusta, més integrades a l'entorn. Un altre dels projectes és millorar l'asfaltatge de la carretera del coll d'Ordino

"Quan estiguin aquests trams acabats tindrem una carretera amb unes condicions immillorables. I per una altra banda, l'embelliment de la parròquia és important per nosaltres. És una parròquia molt maca, molt idíl·lica i el fet de canviar les proteccions de ferro per proteccions de fusta embelleix molt més la parròquia que és el que volem."
Sandra Codina, candidata d'ACO+Demòcrates+Liberals

Codina recorda que ampliar la xarxa viària amb noves carreteres és complicat. Per això cal fer millores a les existents.

Informa: Joan Antoni Sarmiento

Comparteix:

Parròquies