En l'últim dia de campanya les candidatures fan un bon balanç

www.andorradifusio.ad

Satisfacció de Demòcrates a Canillo amb aquesta campanya electoral. Celebren que, pel fet de ser l'única candidatura a la parròquia, han pogut arribar al màxim de gent possible sense entrar en confrontació amb d'altres propostes. 

Balanç positiu de Demòcrates a Canillo, a poques hores perquè s'acabi la campanya electoral. Diuen que han pogut arribar al màxim de gent possible, explicant clarament les propostes que porten per la parròquia i pel país. Pel fet de ser l'única candidatura, celebren haver-ho pogut fer sense entrar en confrontació.

"Ens ha permès poder parlar amb el màxim de gent possible i això és el que hem intentat, d'aglutinar el màxim d'opinions possibles, apuntar-les cadascuna d'elles, llistar-les i ara, a partir del dia 3 d'abril, intentar treballar per posar fil a l'agulla a totes aquestes preguntes."
Guillem Casal, candidat de Demòcrates+I 

Són conscients que pel fet de no tenir alternativa a la parròquia tenen una responsabilitat afegida, però consideren que porten un programa amb respostes a totes les problemàtiques, com l'habitatge, l'urbanisme o la sostenibilitat

Tota la informació relacionada amb les eleccions, la trobaràs a andorradifusio.ad/eleccions  

Informa: Laura Massegú
Imatges: Albert Refart

Comparteix:

Parròquies