Casa comuna acull una allau de votant en uns comicis que s'esperen disputats a Sant Julià

www.andorradifusio.ad

Sensació de dia important a Sant Julià. Després del regnat d'Unió Laurediana, casa comuna ha acollit una allau de persones que han volgut dir-hi la seva i buscar una alternativa entre les quatre llistes presentades. 

S'esperava gent i Sant Julià no ha decebut. No eren les 9 del matí que a casa comuna ja s'hi respirava sensació de dia gran. I la primera a votar, sorpresa! La consellera de Cultura del comú Sònia Carrillo celebra la participació laurediana. "Pell de gallina, molt emocionada. Una festa per la democràcia".

El formigueig ha estat constant i pel circuit ha anat passant gent de tots colors. Un exemple, la Marta que ha volgut venir amb la seva filla. O l'altra Marta que aquest diumenge, als seus 19 anys, és el primer dia que ha pogut exercir el dret a vot. 

Per les urnes també han passat la Rafaela i el seu marit que ja s'agafen els comicis com un dia més. Aprofiten la primera hora per treure's-ho de sobre.

No podien faltar els candidats. Andorra Endavant han estat els primers. Ho han fet amb la sensació d'haver fet bona feina.

"Ha sigut una experiència molt agradable. Ara tothom amb molta sort i nosaltres endavant."
Bianca Martínez, candidata d'AE

Els segons, ja gairebé a les 12, han estat els candidats de PS SDP +, que es veuen favorits a la parròquia. 

"Crec que aquesta voluntat de canvi hi és i auguro que es tradueixi en les urnes. Ara com hi ha noves forces polítiques, tampoc sabem com quedarà repartit."
Gerard Alís, candidat de PS SDP +

I al darrera, la coalició de Demòcrates i Liberals que confien haver recollit el vot d'Unió Laurediana. 

"El que hem intentat és arribar a tots els ciutadans i hem estat molt a prop del poble, hem fet molt el porta a porta i esperem que tothom hagi pogut rebre el nostre missatge."
Helena Mas, candidata de Demòcrates+Liberals+I

Concòrdia és l'única llista que ha decidit deixar el vot a la tarda. 

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

Parròquies