Casa Rossell centra les propostes a Ordino el darrer dia de campanya

www.andorradifusio.ad

Casa Rossell ha estat el gran tema del dia a Ordino. Acció Comunal, Demòcrates i Liberals vol destinar part dels terrenys a construir habitatges de lloguer, mentre que PS més Per Ordino critica que s'hagi cedit una part a Grifols.

Acció Comunal, Demòcrates i Liberals plantegen destinar part dels terrenys del patrimoni de Casa Rossell a la construcció d'habitatges a preus assequibles, sobretot per ajudar els joves. En cas de resultar la candidatura guanyadora diumenge, tirarien endavant el projecte, tot i que encara estar per definir en quins punts de la parròquia es construiria i el número d'habitatges.

"La construcció d'habitatges a preu assequible sobretot per als joves, és per això que disposem d'uns terrenys de casa Rossell que són propietat del Govern i ho destinarem a habitatges perquè els nostres joves puguin començar el seu projecte de vida."
Sandra Codina, candidata d'ACO+Demòcrates+Liberals

Situen la manca d'habitatges de lloguer com el principal problema social del país i aposten per trobar solucions conjuntes entre els sectors públics i privats.

Relacionat també amb el patrimoni de Casa Rossell, avui des de la llista de PS més Per Ordino han lamentat l'estat de deteriorament de la casa principal, que pertanyia a la família i que ara és propietat de l'estat des de fa trenta anys. En aquest temps no s'han fet reformes internes, però, per contra, destaquen que el Govern ha accelerat el procés de cessió d'uns terrenys d'aquest llegat a Grifols.

"És un Govern que cuida el que vol i els seus interessos. Un terreny per uns privats ho fan amb menys de dos anys, però per conservar un bé patrimonial, que els hi ha caigut del cel, no tenen els mitjans."
Joan Miquel Armengol, candidat de PS+Per Ordino

Denuncien que l'estat de deteriorament de les dependències de la casa és conseqüència de la deixadesa del Govern.

Tota la informació relacionada amb les eleccions, la trobaràs a andorradifusio.ad/eleccions 

Informa: Joan Antoni Sarmiento
Imatges: Adreij Cristancho

Comparteix:

Parròquies