CC+Demòcrates certifica el domini a la Massana

www.andorradifusio.ad

La llista territorial de Ciutadans Compromesos+Demòcrates guanya les eleccions a la Massana.

Carles Naudi d'Areny-Plandolit i David Montané repetiran com a consellers generals després que la seva llista territorial hagi aconseguit 1.015 vots, que representa el 47,72%. La coalició de CC i Demòcrates ha confirmat els pronòstics que la feien favorita i ha encapçalat des del primer moment l'escrutini de la llista territorial, sense donar cap opció a les dues candidatures rivals. El candidat electe Carles Naudi d'Areny-Plandolit ha fet un balanç, visiblement emocionat, molt positiu:

"És que m'estic emocionant. Ja és la tercera vegada que guanyem les eleccions territorials aquí a la Massana de manera consecutiva i m'emociono com el primer dia. El sentiment és molt fort, el que estimem a Andorra i la nostra preocupació pel país. Per això m'emociono tant."
Carles Naudi d'Areny-Plandolit, candidat electe

La coalició PS SDP + ha aconseguit 586 vots que suposa el 27,55%. Michel Moliné també es mostra satisfet, tot i la derrota. 

"Malgrat tot això, nosaltres hem fet bastant bon paper. Tot i ser dues cares noves en el paisatge polític a Andorra i a la Massana gairebé hem aconseguit els mateixos vots que fa 4 anys amb una coalició."
Michel Moliné, candidat de PS SDP +

Acció+Independents n'ha obtingut 526, el 24,73%. Josep Fusté creu que encara queda molt per fer.

"En primer lloc, agrair aquests 526 votants que ens han dipositat la seva confiança amb nosaltres. Creiem que tot i ser un projecte nou, ser un projecte jove i engrescador creiem que encara pot donar molta guerra i que ve aquí per quedar-se. També vull agrair als companys candidats."
Josep Fusté, candidat d'Acció+I

Tot i la victòria, la coalició guanyadora no ha superat el 56,13% dels comicis generals del 2019.

Informa: Maria Lucena-Carles Alonso
Imatges: Eric Escabias

Comparteix:

Parròquies