Ciutadans Compromesos i Demòcrates aposten per regular el creixement urbanístic amb els plans de càrrega i Acció+I proposen una assegurança per facilitar els contractes de lloguer on hi ha animals de companyia

www.andorradifusio.ad

Ciutadans Compromesos i Demòcrates recalquen la necessitat dels plans de càrrega urbanística per regular el creixement. I des d'Acció+I proposen una assegurança per millorar els contractes de lloguer on hi hagi animals de companyia.

Ciutadans Compromesos i Demòcrates recorden els estudis de càrrega urbanística que es van aprovar al Consell General. Una iniciativa necessària per equilibrar el medi ambient i per regular el creixement urbanístic. Tot i que celebren la situació de creixement econòmic, consideren que s'han de fer ajustos per aconseguir que aquest augment sigui progressiu i assumible. En aquest sentit, creuen que amb els estudis serà possible saber la capacitat màxima, tant d'infraestructures com el seu impacte sobre el medi ambient. Asseguren que també va en la línia d'altres mesures que volen aplicar per augmentar els pisos residencials. 

"Això va molt de la mà amb mesures com la taxa finalista a la inversió estrangera i la càrrega que volem aplicar addicional a les inversions especulatives per permetre que també apareguin així més pisos residencials de lloguer per a les persones d'Andorra."
Carles Naudi d'Areny-Plandolit, candidat de CC+Demòcrates

Els candidats d'Acció+Independents posen èmfasi en els contractes de lloguer que impliquen un animal de companyia. Des de la candidatura esmenten que no es pot discriminar els llogaters pel fet de tenir animals i proposen, per tant, una assegurança que serà positiva per a les dues parts, arrendador i arrendatari, que protegeixi dels possibles danys causats per l'animal.

"Creiem que es important no discriminar als llogaters pel fet de tenir un animal de companyia i els volem protegir. Els propietaris dels lloguers també han d'estar protegits i volem crear una assegurança que protegeixi dels possibles danys que pugui causar l'animal." 
Rebeca Roger, candidata d'Acció+I

L'objectiu, doncs, és facilitar la creació d'aquests contractes i fer-ho amb més confiança.

Tota la informació relacionada amb les eleccions, la trobaràs a andorradifusio.ad/eleccions

Informa: Maria Lucena
Imatges: Eric Escabias

Comparteix:

Parròquies