Ciutadans Compromesos i Demòcrates vol traslladar la marca Andorra i Pirineu al món i Acció+Independents proposa utilitzar la Casa Parramon perquè aculli el ministeri de Finances

www.andorradifusio.ad

Ciutadans Compromesos i Demòcrates volen traslladar la marca Andorra i Pirineus al món per atreure turistes i inversors. D'altra banda, Acció+Independents proposa utilitzar la Casa Parramon perquè aculli el ministeri de Finances.

Portar la marca Andorra a l'exterior és un punt molt important per a la candidatura de Ciutadans Compromesos i Demòcrates. L'objectiu és atreure turistes i inversors per ser un lloc de referència i que permeti, a més, diversificar l'economia andorrana a l'exterior per generar riquesa i treball.

El millor exemple de tot això és la unió que s'ha fet de totes les pistes d'esquí. Per a la candidatura, consideren important també fer un treball conjunt amb els veïns del Pirineu per posicionar aquesta marca al món. En l'àmbit més territorial, a la Massana volen continuar i potenciar esdeveniments esportius i culturals. 

"Perquè creïn riquesa, llocs de treball. Llavors amb la inversió estrangera que vegin Andorra amb una bona fiscalitat, un país segur, amb una bona sanitat i educació. Tots aquests ingredients han d'anar junts amb la marca Andorra."
David Montané, candidat CC+Demòcrates

D'altra banda, els candidats d'Acció+Independents reclamen fer un ús públic de la casa Parramon. Asseguren que és un anhel de fa temps dels massanencs i per això, proposen condicionar-la aquesta legislatura si surten guanyadors. A més, proposen traslladar-hi el ministeri de Finances perquè creuen que és una molt bona opció per continuar dinamitzant la parròquia i el comerç local.

"Que hi hagi un ús públic, que estigui a disposició de la ciutadania massanenca i per nosaltres des d'Acció+Independents considerem que aportar-hi des del ministeri de finances pot ser una solució no només per dinamitzar el comerç sinó per també tenir les decisions finals de les finances del país."
Josep Fusté, candidat d'Acció+I

Així i tot, volen que hi hagi un espai públic que tots els ciutadans i ciutadanes en puguin fer ús de manera gratuïta.

Tota la informació relacionada amb les eleccions, la trobaràs a andorradifusio.ad/eleccions

Informa: Maria Lucena
Imatges: Fernando Montero

Comparteix:

Parròquies