Combatre el vot en blanc i l'abstenció: objectiu de Demòcrates a Canillo

www.andorradifusio.ad

Demòcrates a Canillo encara la segona setmana de campanya amb l'objectiu d'aconseguir el màxim de suports. Davant d'un centenar de persones, a la reunió de poble van defensar la feina feta fins aquest dilluns i les propostes de futur. 

Demòcrates a Canillo ha aplegat un centenar de persones en la reunió de poble. Saben que tenen la victòria assegurada, perquè són l'única candidatura, però diuen que no tenir rival és una trampa. Per lluitar contra el vot en blanc i l'abstenció, continuaran treballant intensament el que queda de campanya.

"Creiem que tenim una responsabilitat afegida, perquè al ser només una única llista concorrent, hi hem de destinar molts més esforços a traslladar les nostres propostes i a preocupar-nos pel màxim de persones de la parròquia. Això és el que estem fent i això és el que continuarem fent de cara a aquesta segona setmana."
Guillem Casal, candidat de Demòcrates+I 

L'acord d'associació amb la Unió Europea, l'habitatge i el poder adquisitiu, juntament amb les propostes concretes per a la parròquia van centrar la trobada, en què els candidats van estar acompanyats, entre d'altres, del cap de llista nacional, Xavier Espot, i de la candidata canillenca Mònica Bonell, que es va encarregar de defensar la feina feta fins avui. 

Informa: Laura Massegú
Imatges: Albert Refart

Comparteix:

Parròquies