Concòrdia aposta per donar més suport als creadors culturals i Demòcrates + Acció vol continuar amb la restauració d'elements històrics d'Escaldes

www.andorradifusio.ad

La llista territorial de Concòrdia aposta per donar més suport als creadors culturals del país i a tot aquest sector. Demòcrates + Acció creu que s'ha de seguir amb la política de restauració dels ponts històrics a la parròquia que s'ha fet en col·laboració entre Govern i el comú.

Donar més suport als creadors culturals del Principat. Aquesta és una de les apostes que ha presentat aquest diumenge la candidatura territorial de Concòrdia a Escaldes. A més, opinen que s'ha d'ajudar a fer que les associacions culturals tinguin una vitalitat més gran. El candidat suplent Lluís Sanahuja ha enumerat diversos motius, però ha volgut ressaltar-ne un per sobre dels altres. I és que aquest tipus d'associacions ajuden a fer que els nouvinguts al país tinguin una via d'integració més fàcil i, per tant, fomenten la cohesió social.

"Considerem que serà molt bo l'apropament dels nouvinguts a les associacions culturals, a les festes i al nostre patrimoni perquè la seva inserció sigui més ràpida i fluida."
Lluís Sanahuja, candidat suplent de Concòrdia

Demòcrates + Acció pretén continuar amb la col·laboració dels ponts històrics de la parròquia. La llista territorial ha fet èmfasi en el fet que constitueix una manera de revitalitzar indrets com el pont de la Tosca. La candidata suplent Mariona Cadena ha assegurat que, d'aquesta manera, es vol retre homenatge a un lloc que ha estat tan important.

"Antigament els paraires se situaven al voltant d'aquest pont. Paraires i teixidors. Treballaven la llana. És a dir la riquesa que té l'aigua a Escaldes, si no hagués estat per ella, Escaldes no hauria existit."
Mariona Cadena, candidata suplent de Demòcrates+Acció

També consideren que embellint aquests ponts es millorarà l'atractiu per als turistes. Per exemple, el pont de la Tosca és el punt d'inici de camins que van fins a l'emblemàtica vall del Madriu.

Tota la informació relacionada amb les eleccions, la trobaràs a andorradifusio.ad/eleccions

Informa: Pere Moliné
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

Parròquies