Concòrdia vol un pla hidrològic nacional, Demòcrates+Acció demana més activitats a la part alta d'Escaldes i PS SDP + vol pensions dignes per a la gent gran

www.andorradifusio.ad

La candidatura territorial escaldenca de Concòrdia ha declarat que aposten per fer un pla hidrològic nacional. Demòcrates+Acció considera que s'han de fer més activitats a la part alta. La coalició d'esquerres creu que s'ha d'oferir pensions més dignes a la gent gran. 

Ramon Tena, candidat de Concòrdia, ha assegurat que aposten per redactar un pla hidrològic nacional. Es tracta d'una iniciativa que ja es du a terme a altres estats de l'entorn. Hauria de servir per planificar millor els recursos que es poden emprar en el país i, per tant, fer una gestió més acurada.

"Volem elaborar aquest pla hidrològic nacional amb l'objectiu de ser conscients de quins recursos tenim, de quins recursos podem gastar i que això ens ajudi a planificar aquest creixement. En coses tan senzilles com quines infraestructures podem tenir al país."
Ramon Tena, candidat de Concòrdia

El candidat de Concòrdia també ha dit, seguint en l'àrea de l'energia, que volen que el que es consumeixi s'aboni per tarificació. D'aquesta manera es racionalitzaria més aquesta despesa.

Demòcrates+Acció és conscient de la necessitat de seguir apostant per dur a terme activitats a la part alta d'Escaldes-Engordany. L'objectiu seria promocionar més aquesta zona, ajudant que pugui esdevenir un pol d'atracció cultural. Precisament, es tracta d'un indret que té una infraestructura com el Museu Carmen Thyssen. Però creuen que no n'hi ha prou.

"No és un tema fàcil. Fa anys que corporacions comunals i el mateix Govern estem apostant per fer iniciatives i actes aquí dalt. Però amb tot aquesta suma d'actes i el pol cultural que volem atreure esperem i confiem que sigui suficient."
Marc Magallón, candidat de Demòcrates+Acció

Marc Magallón ha remarcat que voldrien que la part alta recuperés bona part de l'atractiu que va tenir fa uns anys quan tenia molta més activitat.

La candidatura territorial de PS SDP + d'Escaldes-Engordany ha volgut incidir en la necessitat que la gent gran pugui tenir unes pensions més dignes. Ho han explicat a la llar de jubilats de la parròquia on han comptat amb una intermediària de luxe amb la gent gran, la candidata suplent Naeco Yamamoto es mostra convençuda que hi pot haver canvis.

"Jo penso que sí. No tots voten però tenen nets, fills, amics, nebots, parents, família, que també fan la nostra campanya."
Naeco Yamamoto, candidata suplent de PS SDP

Ha estat implicada molts anys en les entitats de defensa dels padrins i creu que s'ha de seguir lluitant en l'àmbit polític.

Tota la informació relacionada amb les eleccions, la trobaràs a andorradifusio.ad/eleccions 

Informa: Pere Moliné
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

Parròquies