Demòcrates+Acció destaca la necessitat d'un cementiri interconfessional

www.andorradifusio.ad

La coalició d'esquerres creu que s'ha d'oferir pensions més dignes a la gent gran. Concòrdia vol que hi hagi més coordinació en l'agenda cultural. I Demòcrates+Acció destaca la necessitat del cementiri interconfessional que es farà en la propera legislatura.

La candidatura territorial de PS SDP + d'Escaldes-Engordany ha volgut incidir en la necessitat que la gent gran pugui tenir unes pensions més dignes. Ho han explicat a la llar de jubilats de la parròquia on han comptat amb una intermediària de luxe amb la gent gran, la candidata suplent Naeco Yamamoto, implicada molts anys en les entitats de defensa dels padrins i que creu que s'ha de seguir lluitant en l'àmbit polític. Es mostra convençuda que hi pot haver canvis.

"Jo penso que sí. No tots voten però tenen nets, fills, amics, nebots, parents, família, que també fan la nostra campanya."
Naeco Yamamoto, candidata suplent de PS SDP + 

Concòrdia celebra que un país petit com Andorra tingui una gran varietat d'actes culturals, fet que suposa una riquesa molt important per a la societat. Però voldria que no es solapessin i que hi hagués més coordinació entre Govern, comuns i les entitats que treballen en aquest àmbit a l'hora de planificar-los. Això passa segons Concòrdia per la reformulació de la pàgina web agenda.ad que és la que dona més visibilitat a aquests esdeveniments. Així, a més, es podria fer que hi ha hagués més visitants als actes.

"I transformarem el portal web de l'agenda.ad perquè els programadors públics i els privats l'utilitzin i sigui una eina per a promocionar tota la cultura tant pels que som del país com pels que ens visiten."
Lara de Miguel, candidata de Concòrdia

Salomó Benchlluch, candidat suplent de la llista territorial de Demòcrates+Acció, ha destacat la necessitat d'un cementiri interconfessional. Aquesta iniciativa es durà a terme la propera legislatura i ha de servir per poder donar resposta a les necessitats de les diferents confessions religioses. A l'abril es començarà a treballar com es poden compaginar totes les sensibilitats.

"Estem en aquest punt d'intentar conèixer ben bé les especificitats. En el cas del jueu i del musulmà s'ha d'enterrar a la terra no serveixen els nínxols. És a dir que hi ha unes normes molt específiques".
Salomó Benchlluch, candidat suplent Demòcrates+Acció

Salomó Benchlluch creu que és una mostra que s'està avançant en el diàleg entre religions i el respecte mutu.

Tota la informació relacionada amb les eleccions, la trobaràs a andorradifusio.ad/eleccions.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

Parròquies