Demòcrates+Acció d'Escaldes vol continuar desenvolupant el pla de salut mental i Concòrdia opta per reforçar més la mediació

www.andorradifusio.ad

Acabar de desenvolupar el pla de salut de mental. Aquesta és una de les apostes de Demòcrates+Acció d'Escaldes. Per la seva banda, Concòrdia creu que s'ha de reforçar més la mediació.

El PISMA ha funcionat força bé perquè ha permès tractar millor les persones que necessiten suport en l'àmbit de la salut mental. Per aquest motiu, des de la candidatura territorial de Demòcrates+Acció es pretén continuar per aquest camí.

Tenen clar que en els darrers anys aquesta qüestió es podria haver agreujat. I és que la pandèmia i el confinament van contribuir a que hi hagi hagut més casos de persones amb problemes en salut mental. Consideren que aquesta situació ha posat més clar per tothom la seva importància.

"Acabar de desenvolupar el PISME. És veritat que amb el PISMA han col·laborat molts agents, entre ells el SAAS, el ministeri de Salut, el d'Educació, associacions i això creiem que és molt bo."
Laura Mas, candidata suplent de Demòcrates+Acció

Concòrdia creu que la mediació ha estat la gran oblidada. Per aquesta raó, el candidat Ramon Tena, que a més és mediador, ha volgut posar en relleu que se li han d'abocar més recursos. També a l'arbitratge. D'aquesta manera, consideren que seria una de les maneres de descongestionar la justícia i que no estigui tan col·lapsada com fins ara.

"La mediació ha estat la gran oblidada. És un dels temes en que no hi ha hagut voluntat política. Per què? Això no ho sé. Ens ho han d'explicar les persones que han estat ministres o a Govern."
Ramon Tena, candidat de Concòrdia

Ramon Tena ha volgut fer aquestes declaracions al pont dels Escalls perquè és en aquest indret on es va arribar a un acord per posar fi a l'anomenada revolució del 1881.

Tota la informació relacionada amb les eleccions, la trobaràs a andorradifusio.ad/eleccions

Informa: Pere Moliné
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

Parròquies