Demòcrates+Acció vol potenciar els productes agrícoles i ramaders del país i Concòrdia aposta perquè hi hagi un metge de dia als centres d'atenció primària

www.andorradifusio.ad

Concòrdia vol que tots els centres d'atenció primària disposin d'un metge de dia. D'altra banda, Demòcrates+Acció creu que s'ha de seguir potenciant la pagesia i ramaderia, el producte del país.

 Evitar que Urgències es col·lapsi per la massificació d'usuaris és un dels grans objectius de Concòrdia en l'àmbit de la salut. La llista territorial escaldenca ha assegurat que pretenen aconseguir que hi hagi un metge de dia a tots els centres d'atenció primària. D'aquesta manera, podrien atendre's allà mateix molts petits problemes que d'una altra manera acaben a Urgències. Des de la formació consideren bàsic dotar de més recursos l'atenció sanitària perquè pugui ser de més qualitat.

"I el que ens agradaria és a tots els CAPS és un metge de dia perquè moltes vegades tenim alguns problemes que potser no haurien d'atendre's a urgències però el fet de no tenir aquest metge a l'atenció primària fa que ens desplacem."
Lara de Miguel, candidata de Concòrdia

Potenciar encara més la pagesia i la ramaderia per fer que l'economia sigui molt més sostenible. És un dels punts que ha volgut destacar la candidatura territorial de Demòcrates+Acció. En primer lloc, per fer que l'economia sigui molt més sostenible i també perquè així es contribueix a mantenir alguns dels atractius turístics del Principat, tant el paisatge com també la gastronomia.

 "La nostra gastronomia se'n veurà beneficiada ja que ara mateix és un dels pols turístics que tenim: la gastronomia d'aquí. Hi ha productes d'aquí, sostenibles tenint en compte la llei d'economia circular. Doncs potenciem aquest tipus de producte."
Marc Magallón, candidat de Demòcrates+Acció

Afirmen que tenen clar que és un dels sectors primordials i per això, se l'ha de continuar ajudant.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

Parròquies