Demòcrates+Acció vol potenciar la xarxa de calor i fred a la parròquia i Concòrdia aposta per l'àrea de salut mental

www.andorradifusio.ad

Demòcrates+Acció vol potenciar la xarxa de calor i fred a la parròquia per no dependre tant de l'energia que es compra a l'exterior. Concòrdia creu que s'ha de donar més recursos a l'àrea de salut mental i canviar-la ubicació.

La candidatura territorial escaldenca de Demòcrates+Acció ha assegurat que vol ampliar la xarxa de calor i fred que es va inaugurar a la parròquia fa uns mesos. Creuen que s'hauria de potenciar encara més per poder oferir energia d'una manera més sostenible. Un dels avantatges és que la majoria del que es consumeix al Principat ve d'Espanya i França i d'aquesta manera es guanyaria en sobirania ja que n'hi hauria més de generada a Andorra. Afirmen que l'exemple a imitar és el bon funcionament, per exemple, de la que hi ha a CTRASA.

"Potenciar aquesta, allargar encara més els bancals d'aquesta que es va inaugurar aquí a Escaldes de calor i fred aquesta tardor passada però anar més enllà i si escau anar-ne construint una altra i poder equipar tanta zona geogràfica d'Escaldes com puguem".
Marc Magallón, candidat de Demòcrates+Acció

Dotar amb més recursos l'àrea de salut mental a l'hospital. És la proposta que ha donat a conèixer la llista territorial escaldenca de Concòrdia. També volen que s'implementi un suport més gran als familiars de les persones que pateixen trastorns o addiccions. L'objectiu, segons la candidatura, és evitar al màxim el seu patiment.

"Sabem que no només pateix l'addicte sinó també la seva família. Actualment s'està dient al web que fan teràpies a la família, cosa que no és certa. Cal donar-los aquest suport i molta més atenció perquè puguin pal·liar l'impacte emocional que pateixen".
Sílvia Alves, candidata suplent de Concòrdia

També consideren que s'hauria de canviar la ubicació d'aquesta instal·lació perquè així els pacients podrien tenir més intimitat. Es tracta d'una demanda que fa temps que tenen.

Tota la informació relacionada amb les eleccions, la trobaràs a andorradifusio.ad/eleccions

Informa: Pere Moliné
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

Parròquies