Demòcrates a Canillo creu que Andorra podria adaptar el model de Liechtenstein amb les quotes d’immigració en l’acord d’associació amb la UE

www.andorradifusio.ad

Demòcrates a Canillo creu que la Unió Europea podria veure bé adaptar el model de Liechtenstein, amb quotes d’immigració, a Andorra. Diuen que és una de les principals preocupacions que han copsat conversant amb la gent.

L’acord d’associació amb la Unió Europea i, en especial, la lliure circulació de persones, és una de les preocupacions principals que Demòcrates a Canillo ha constatat conversant amb els ciutadans. Andorra vol un sistema de quotes per tenir un cert control dels fluxos migratoris i creuen que hi ha unes bones bases assentades amb les darreres trobades a Brussel·les.

"La Unió Europea podria veure bé adaptar aquest model de Liechtenstein, aquest model de quotes al sistema andorrà. I nosaltres també hem transmès que volem un cert control dels antecedents penals i, per tant, jo crec que després de les eleccions aquesta serà la voluntat."
Guillem Casal, candidat de Demòcrates+I 

Consideren que l’acord d’associació ha de permetre diversificar l’economia més enllà del sector immobiliari. També en parròquies com la canillenca, on el turisme és un dels pulmons.

Tota la informació relacionada amb les eleccions, la trobaràs a andorradifusio.ad/eleccions

Informa: Laura Massegú
Imatges: Albert Refart

Comparteix:

Parròquies