Demòcrates a Canillo vol embellir la zona de la cascada de Moles i protegir-la de la caiguda de rocs

www.andorradifusio.ad

Millorar i protegir la zona de la cascada de Moles. És una de les accions de Demòcrates a Canillo, que aposta per embellir-la i millorar-ne la seguretat. La consideren una de les més importants del país. 

Demòcrates a Canillo es compromet a rehabilitar la zona de la cascada de Moles. L'espai està tancat des que hi va haver una caiguda de rocs ara fa uns anys i necessita una millora, perquè entenen que és un dels salts d'aigua més importants del país. Diuen que s'hauria de fer a través d'un conveni amb el comú.

"Ancorar els bloc rocosos perquè no caiguin i, a més, poder habilitar tota la zona. Enjardinar tot això i embellir tota aquesta zona per poder tornar a construir les baranes tal i com estaven. I al final, la zona del davant, també destinar-la tant pels turistes com pels residents."
Guillem Casal, candidat de Demòcrates+I 

Lligat amb l'estratègia de protecció del medi natural, volen protegir el 30% del territori i acabar de definir la candidatura d'Andorra Reserva de la Biosfera a la Unesco. Una altra acció és continuar la millora dels refugis. 

Tota la informació relacionada amb les eleccions, la trobaràs a andorradifusio.ad/eleccions

Informa: Laura Massegú
Imatges: Albert Refart

Comparteix:

Parròquies