Els demòcrates d'Encamp demanen confiança per continuar augmentant el poder adquisitiu i PS+Agrupament Encampadà vol potenciar l'esport professional

www.andorradifusio.ad

A Encamp, els demòcrates Jordi Torres i Maria Martisella demanen que se'ls faci confiança per seguir treballant en l'augment del poder adquisitiu. Aquest dimarts, la coalició de Marta Pujol i Susagna Venable parlava de benestar animal i esport. 

Fer esport ha de formar part de les polítiques de prevenció. Així ho creu la candidata de PS+Agrupament Encampadà, Marta Pujol. Diu que les esquerres defensaran que s'implanti des de la infància per crear hàbit. Per això, també es vol acompanyar els que s'hi volen dedicar professionalment amb més ajudes.

"Pensem que cal promocionar l'esport professional o d'elit i augmentar els ajuts o les beques pels joves esportistes que estan a un nivell de competició professional o semiprofessional."
Marta Pujol, candidata PS+Agrupament Encampadà

La llista territorial creu que caldrà definir les noves disciplines que ocuparan Prada de Moles un cop desestimat el projecte del FC Andorra i buscar proves fora de temporada que aportin turisme a la parròquia.

Cal continuar treballant per augmentar el nivell adquisitiu, sobretot de les rendes més baixes. Per això Jordi Torres i Maria Martisella demanen que se'ls faci confiança per entrar al Consell General. Jordi Torres diu que es vol que el salari mínim prop de 1.400 euros.

"El que farem és augmentar el salari mínim perquè sigui un 60% del salari mitjà fins a arribar a 1.371 euros. També incrementarem per sobre de l'IPC les pensions més baixes. Per nosaltres és molt important."
Jordi Torres, candidat d'UP+Demòcrates+I

Torres recorda que durant tres anys el Govern demòcrata ha contingut l'increment de la factura de la llum de FEDA, ha establert la gratuïtat del transport públic i ha actualitzat els salaris.

Tota la informació relacionada amb les eleccions, la trobaràs a andorradifusio.ad/eleccions

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro 

Comparteix:

Parròquies