Demòcrates i Liberals defensen la xarxa de calor de Sant Julià i Concòrdia demana el vot de diumenge

www.andorradifusio.ad

A Sant Julià la coalició d'esquerres aposta per augmentar els recursos per a la gestió dels boscos. Demòcrates i Liberals defensen el projecte de la xarxa de calor com a clau per a la transició energètica. 

La gestió dels boscos ha de ser una prioritat la pròxima legislatura. Així ho diu la coalició d'esquerres que ha titllat d'insuficient la feina feta fins ara. Recorden els aiguats del 82 i alerten que si no es fa res per netejar el medi natural ens podem endur un ensurt com el que es va viure l'any passat a Bixessarri. Si surten escollits, es comprometen a crear un marc favorable per la gestió forestal de tot el país. Tenir cura del bosc, asseguren, és qüestió de voluntat política.

"Hi ha branques caigudes, arbres morts, de tot a tot arreu. Els boscos els hem de tenir molt nets, en un país on tenim tant bosc s'ha de tenir molta cura per cas d'incendi i per tot."
Francesca Anglada, candidata suplent de PS SDP +

Concòrdia ha volgut aprofitar la jornada per demanar el vot de diumenge. Acaben la campanya amb la sensació de la feina ben feta. Treuen pit de ser l'únic partit que va de la mà d'una formació parroquial i asseguren ser l'opció a escollir si els electors volen que algú pensi en Sant Julià al Consell General. Reconeixen que els vots d'Unió Laurediana seran clau per al resultat, però confien que el seu missatge hagi calat prou com per ser transversals i esgarrapar suports de tots els partits. 

"Hi ha l'opció d'una candidatura que ha abandonat la parròquia durant dotze anys, tenim una candidatura que fa quatre anys no diu res i que només apareix quan hi ha eleccions. I aquí també tenim una candidatura que som nosaltres que hem treballat des de la minoria amb una visió constructiva en el comú aconseguint bons resultats per la parròquia."
Pol Bartolomé, candidat de Concòrdia+Desperta Laurèdia

Demòcrates i Liberals, en canvi, han defensat el projecte de la xarxa de calor. Després que PS els critiqués aquest dijous, els candidats taronges han assegurat que la pròxima legislatura serà l'escollida per tenir la instal·lació feta. Reconeixen que l'únic aspecte a tractar i que està generant cert debat és la ubicació de la caldera que, en un primer moment, havia d'estar a l'escola francesa. 

"S'ha d'analitzar quin és el millor emplaçament i a partir d'aquí veure de la manera que es pot desenvolupar. Penso que la propera legislatura veurà la llum i serà una realitat."
Joan Antoni León, candidat suplent de Demòcrates+Liberals+I

Troben que és un projecte clau per abastar els grans consumidors d'energia que són els edificis institucionals. 

Tota la informació relacionada amb les eleccions, la trobaràs a andorradifusio.ad/eleccions 

Informa: Òscar Serrano
Imatge: Sergi Linares

Comparteix:

Parròquies