Demòcrates no es compromet al tramvia en els pròxims quatre anys, Concòrdia es compromet a treballar per la gent gran i PS SDP + per la viabilitat de Naturland

www.andorradifusio.ad

A Sant Julià, la coalició de Demòcrates i Liberals reconeix que és difícil comprometre's a fer el tramvia els pròxims quatre anys per la seva complexitat. Per la seva banda, Concòrdia es compromet a treballar per la gent gran i PS SDP + per la viabilitat de Naturland. 

Tenir els padrins contents és un dels compromisos de Concòrdia que assegura que si surten escollits, treballaran per millorar la seva qualitat de vida. Com? Organitzant sortides a Espanya o França o preparant, fins i tot, activitats esportives i culturals dirigides. Més enllà de l'entreteniment, també es comprometen a construir pisos tutelats com el que es projecta a Sant Julià. Habitatges que permetin a grans i joves compartir espais i vivències. Això ajudaria també a destensar els centres sociosanitaris. 

"La gent podria mantenir la seva independència tot i compartir pisos o espais comuns. L'ideal seria que totes les parròquies poguessin tenir aquests edificis per retardar l'ingrés en centres sociosanitaris."
Maria Àngels Aché- candidata de Concòrdia+Desperta Laurèdia

Per la seva banda, Mas ha volgut parlar de mobilitat. En aquest cas, però, de mobilitat sostenible i en concret, de l'autobús. Creu que la pròxima legislatura s'ha de potenciar encara més per fer que la gent deixi el vehicle a casa. També ha parlat del tramvia. Creu que és un projecte de futur, però reconeix que és un tema complex i difícil de determinar si començarà a veure la llum els pròxims quatre anys. El que sí es començarà és l'estudi previ que marcarà la seva viabilitat.

"Jo no em puc comprometre a dir que serà una realitat l'inici de les obres. El que sí que serà una realitat és l'estudi de tots els projectes relacionats amb un tramvia i això em diu que podrà ser realitat una alternativa de transport els pròxims temps."
Helena Mas, candidata de Demòcrates+Liberals+I

Tots aquests atractius han de servir per portar turisme a la parròquia. La coalició d'esquerres aposta per la millora de Naturland com a espai lúdic de referència del país. Alís celebra les passes endavant que ha fet l'ecoparc els darrers anys, però creu que el pròxim Govern ha de treballar amb el comú per fer-hi una inversió de futur.

"Cal incidir que Naturland, però com la resta de patrimoni i cultrua de Sant Julià han d'estar a l'orde del dia de la promoció turística a nivell nacional. I això permeti revitalitzar i reactivar el turisme, la cultura i el patrimoni de Sant Julià."
Gerard Alís- candidat de PS SDP +

Advoca també per un canvi de model d'Andorra Turisme on es tingui en compte la veu d'hotelers i comerciants i que diversifiqui activitats a tot el país. 

Tota la informació relacionada amb les eleccions, la trobaràs a andorradifusio.ad/eleccions.

Informa: Òscar Serrano 
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

Parròquies