Encamp viu uns comicis amb més votants i s'espera una alta participació

www.andorradifusio.ad

Encamp ha obert la jornada electoral amb una participació del 27% provinent dels que ja havien votat a Batllia. 1.178 vots, que s'han puntejat des de primera hora, mentre el primer votant ho feia a les sales habilitades al vestíbul del comú. Enguany el cens ha crescut en més de 400 votants on els joves també són protagonistes.

Alguns dels votants que participaven per primera vegada es mostraven il·lusionats. "Per primera vegada pots decidir sobre el futur del país i fa il·lusió." Altres destacaven la importància de participar en els comicis. "Em sento que formo part de la societat andorrana, que puc decidir sobre els ciutadans i el meu govern i per mi és important."

Altres que també han participat són esportistes. "Està bé venir aquí al comú a votar ja que són patrocinadors i m'ajuden molt en temporada doncs és bo venir deixar-se veure i saludar", declarava Roger Puig.

I entre els electors a dos quarts d'onze arribaven Susagna Venable i Marta Pujol de la coalició de PS+Agrupament Encampadà. 

"Que la participació que hem vist a la Batllia es repeteixi que no sigui per les vacances escolars de Setmana Santa sinó que hi hagi moltes ganes de participar i votar."
Marta Pujol, candidata de PS+Agrupament Encampadà

Més tard ha votat la candidatura de Jordi Torres i Maria Martisella d'Units per al Progrés+Demòcrates+Independents. 

"Avui és un dia de participació ciutadana  una cosa que ens agrada moltíssim. Veurem a les et de la tarda quan hi haurà més pressió i nervis per conèixer el resultat."
Jordi Torres, candidat de UP+Demòcrates+Independents

En aquesta comicis els votants a Encamp trenquen la barrera dels 4.000 electors cridats a les urnes. Són 4.341. 

Informa Rosa Alberch
Imatges Kevin Ribeiro

Comparteix:

Parròquies