El fred no impedeix als habitants del Pas de la Casa anar a votar 

www.andorradifusio.ad

Matí amb fred al Pas de la Casa després de la nevada que ha caigut aquest diumenge a la matinada. 365 electors poden exercir el dret a vot a l'oficina de Turisme. Alguns, 67, ho han fet a la Batllia. És la segona vegada que hi ha col·legi electoral al Pas en unes eleccions generals.

Matí molt tranquil al col·legi electoral del Pas de la Casa, situat a l'oficina de Turisme. 365 electors tenen dret a vot, 67 dels quals han passat per la Batllia per fer-lo efectiu. El vot judicial ha estat traslladat a les urnes passades les deu del matí. Una hora abans ha obert el col·legi, amb el primer elector que ja s'esperava. El Miquel Roig havia fet 280 quilòmetres per votar. El sentiment que són unes eleccions molt importants era evident. "He fet 280 quilòmetres per venir a votar avui. He votat i espero que la meva convicció sigui la vencedora en els comicis d'Encamp i del país".

El tercer votant ha estat Jacques Soulié, que creu que la feina de publicitar el fet d'anar a votar ha estat l'adequat. "Se n'ha parlat prou abans de les eleccions. Jo crec que no s'ha d'afegir res més. La gent està conscienciada i vindrà a votar massivament".

És la segona vegada que el Pas acull unes eleccions generals. I té les seves particularitats, com el col·legi. El fet que sigui a l'oficina de Turisme ha sorprès alguns dels que venien a demanar informació. Un dels usuaris afirma que s'ha sorprès al veure que era un col·legi electoral aquesta oficina. "Estava al corrent de les eleccions. Ho havia vist això a la televisió de l'hotel i també a la premsa que he agafat en un bar. M'ha sorprès que això fos un col·legi electoral. No m'ho esperava".

Al Pas voten per la circumscripció nacional i per les dues candidatures que es presenten a la territorial d'Encamp, PS+Agrupament Encampadà i Units per al Progrés+Demòcrates i Independents.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Ricard Tenza

Comparteix:

Parròquies