L'hotel Casamanya, protagonista a Ordino

www.andorradifusio.ad

L'hotel Casamanya i l'ús que s'hi donarà enfronta dues de les llistes que concorren a Ordino. Per a Acció Comunal, Demòcrates i Liberals la ubicació d'un ministeri dinamitzarà la parròquia, mentre que Andorra Endavant es decantaria per reconvertir-lo en un centre residencial per a la gent gran.

Sobre el futur de l'hotel Casamanya s'ha pronunciat Andorra Endavant. Tot i aplaudir la recuperació d'edificis històrics, consideren que s'hi hauria de donar un ús més adequat a les necessitats de la parròquia i per exemple, proposen que sigui un centre residencial per a la tercera edat. Recorden que actualment 80 padrins estan en llista d'espera per accedir a un centre d'aquestes característiques.

"El que és l'hotel de Casamanya nosaltres li donaríem una altra funció que podria ser una residència. Hem de pensar que tenim actualment 80 padrins en llista d'espera. Per això, creiem que l'hotel Casamanya seria una opció molt oportuna en aquests moments en què estem ara."
Jordina Bringué, candidata d'AE

A més, reforcen la seva iniciativa, tot recordant que la població del país envelleix a un ritme molt alt.

També ha estat un tema recurrent per a ACO+Demòcrates+Liberals l'hotel Casamanya. Destaquen que recuperar-lo després de més de 20 anys, gràcies al conveni entre el quart, el comú i el Govern, serà cabdal per dinamitzar la parròquia. El projecte pot ser un revulsiu important, sobretot per als sectors comercials i de restauració.

"Si al final la seu d'un ministeri vol dir que hi haurà força gent treballant amb aquesta parròquia, gent que ara mateix està treballant a Andorra i per tant, intentarem dinamitzar els restaurant, bars i comerços de la parròquia."
Marc Saura, candidat suplent d'ACO+Demòcrates+Liberals

Des d'Acció Comunal més Demòcrates i Liberals situen el projecte en el pla de recuperació d'edificis històrics i singulars iniciat la passada legislatura.

Tota la informació relacionada amb les eleccions, la trobaràs a andorradifusio.ad/eleccions 

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Andreij Cristancho

Comparteix:

Parròquies