La llei de benestar animal i un nou pla de rehabilitació per a les Bons són alguns dels temes de campanya a Encamp

www.andorradifusio.ad

La llei de benestar animal i un nou pla de rehabilitació per a les Bons són els temes de campanya avui a la parròquia d'Encamp.

Els animals són per a moltes persones un membre més de la família i en ocasions són de gran ajuda i companyia, però hi ha llocs on no poden accedir com el passeig de Mojácar a Encamp. Conscients de tot plegat les candidates de PS+ Agrupment Encampadà Susagna Venable i Marta Pujol apunten que defensaran una llei que els protegeixi.

"Per afavorir la convivència amb animals de companyia treballarem per aprovar una llei de benestar animal, que consideri els animals de companyia com a éssers sensibles i membres de la família que són."
Marta Pujol, candidata de PS+ Agrupament Encampadà

Tot i que no es va donar suport a la mesura de l'ADN per detectar els infractors, es demana que no es criminalitzi als propietaris que si han fet tot el que s'ha demanat i cuiden que els gossos no embrutin. 

El nucli històric de les Bons és un dels baluards culturals d'Encamp. Per aquest motiu, si entren els candidats demòcrates es comprometen a treballar per tirar endavant un nou pla de rehabilitació del conjunt de les Bons, entre Govern i comú, per facilitar el manteniment de les bordes. N'ha parlant la suplent de la llista de UP+Demòcrates i Independents Esther París. 

"Un pla que potser s'hauria d'adaptar a noves necessitats, noves maneres de construir, nous materials, criteris d'eficiència, normalitzar-lo."
Esther París, candidata suplent d'UP+Demòcrates i Independents

Les llistes territorial i nacional s'alineen per conservar els monuments i el patrimoni del país i conservar així la identitat de les arrels de muntanya. 

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro 

Comparteix:

Parròquies