La Massana viu el matí de la jornada electoral amb xifres de votants similars als comicis anteriors 

www.andorradifusio.ad

A la Massana a hores d’ara han votat gairebé 400 persones. Una xifra similar als comicis anteriors. Cal destacar el nombre de vots a la batllia, 1.070, més del 30%. L’objectiu és superar la participació del 2019, que recordem-ho era de més del 73% i per l’ambient sembla que es podria aconseguir. Els massanencs aquest cop han de decidir entre tres candidatures, una més que les eleccions passades. Els candidats han estat matiners i han votat tots entre les 9 i dos quarts d’onze. La jornada electoral ha començat amb molt bona participació, fins i tot amb cues. 

Les portes de la sala de la Closeta s’han obert a les 9 del matí, i de fet, minuts abans ja s'esperava a fora el primer votant. Miquel Garcia sortia de treballar i ha decidit que havia de ser el primer. "És important que es voti si es té l'oportunitat." 

El candidat més matiner ha estat el de la coalició socialdemòcrata Miquel Moliné, que ha vingut a les 9 i pocs minuts acompanyat de Vicenç Alay, i de Laia Moliné, la seva filla i número 5 a la llista nacional. Un dia important, però també més relaxat que aquestes últimes setmanes.

"Més plàcid que els últims 15 dies que hem passat. A partir de les 7 de la tarda ja començaran els nervis però en general el dia serà tranquil."
Miquel Moliné, candidat de PS SDP +

El segon candidat a votar ha estat, al voltant de les 10, Josep Fusté, que ha vingut acompanyat de la família. Assegura que les sensacions són bones i espera que hi hagi una alta participació.

"La gent que expressarà lliurement el seu vot. Esperem i volem que hi hagi una alta participació."
Josep Fusté, candidat d'Acció+I

I el tercer candidat ha estat Carles Naudi d’Areny-Plandolit, que ha vingut amb la seva filla. Una jornada que viu de manera intensa.

"Amb aquelles papallones a la panxa de veure què passarà. Puc tenir bones sensacions, però ningú sap el què passarà."
Carles Naudi d’Areny-Plandolit, candidat de CC+Demòcrates

Una jornada electoral que no només és especial per als candidats, també ho és per a les persones que voten per primera vegada, com el cas del Robert. "Amb l'ajuda de les xarxes socials m'he informat i he elegit". 

Hi ha 3.483 massanencs convocats a votar i poden fer-ho fins a les 7 de la tarda si no ho han fet ja a la batllia.

Informa: Maria Lucena
Imatges: Eric Escabias

Comparteix:

Parròquies