Millorar la gestió de l'aigua i tirar endavant la llei de benestar animal, les propostes dels candidats d'Encamp

www.andorradifusio.ad

Millorar la gestió de l'aigua i protegir un 30% de zones boscoses. És el que proposen els demòcrates a Encamp. Les esquerres, si surten escollits, tiraran endavant la llei de benestar animal. 

Els animals són per a moltes persones un membre més de la família, però hi ha llocs on no poden accedir com és, per exemple, el passeig de Mojácar a Encamp. Conscients de tot plegat, les candidates de PS+Agrupament Encampadà Susagna Venable i Marta Pujol defensaran una llei que els protegeixi.

"Per afavorir la convivència amb animals de companyia treballarem per aprovar una llei de benestar animal, que consideri els animals de companyia com a éssers sensibles i membres de la família que són."
Marta Pujol, candidata de PS+Agrupament Encampadà

Tot i que no es va donar suport a la mesura de l'ADN per detectar els infractors, es demana que no es criminalitzi els propietaris que sí han fet tot el que s'ha demanat i que cuiden que els gossos no embrutin. 

Vist el canvi climàtic i per fer un millor aprofitament de l'aigua, els demòcrates encampadans donaran suport i es comprometen a treballar per aconseguir una gestió més sostenible amb una nova llei de l'aigua. Una altre qüestió és l'ampliació de zones boscoses que es volen protegir. Es vol arribar a un terç del territori natural del país. 

"Actualment el que tenim com a parc natural és molt limitat com la zona del Madriu, i el que volem és que arribi al 30% del territori nacional protegint la fauna i la flora." 
Jenifer Iglesias, candidata suplent d'UP+Agrupament Encampadà 

 També es vol fer una nova llei de gestió dels boscos per preservar-ne la biodiversitat i evitar-hi incendis.

Tota la informació relacionada amb les eleccions, la trobaràs a andorradifusio.ad/eleccions

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

Parròquies